Event Styling

Need a theme? Ja, er is Pinterest en Instagram. Maar hoe breng je die mooie beelden waar je bij zwijmelt tot werkelijkheid? Daar zijn wij voor. Aan de hand van gesprekken, moodboards, door jou/jullie uitgeknipte knipsels uit tijdschriften en onze creatieve koppies zorgen wij dat we uitkomen bij de perfecte dag. We willen dromen waarmaken en de gasten verrassen. Kortom, kom op gesprek en we zorgen dat jullie wensen vertaald worden naar uitvoerbare ideeën. Iedere inrichting is mogelijk en geen decoratie is ons te gek. Wij zorgen voor echte eyecatchers. We craft one-of-a-kind events that tell the story of you!

Wij werken alleen maar met de beste mensen die harder voor jullie lopen dan jullie gewend zijn. Daar houden wij van! Rijkaard Styling & Events zal voor een onvergetelijk dag zorgen waar nog veel over gesproken wordt.

Wat regelen wij?

  • Wij zoeken met jullie een passend thema uit
  • Kijken wat jullie graag voor decoratie willen
  • Zoeken passend meubilair uit
  • Kijken naar de verlichting
  • Zorgen samen met jullie voor een persoonlijke sfeer
  • Zorgen voor een presentatie waar de monden van openvallen.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Dus, bespreek uw wensen vandaag nog met onze styliste.

Doe je de styling toch liever zelf, maar kan je de juiste stylingsmaterialen niet vinden? Of ben je juist op zoek naar iets specifieks zoals een flowerwall? Rijkaard Styling & Events kan jullie ook helpen bij het vinden van de juiste materialen. Benieuwd naar ons aanbod? Bel of mail gerust voor meer informatie en onze verhuurcatalogus!